Thursday, 2 October 2014

Short Gateway : To Pangkor We Go!

Assalamualaikum..

*Mohon izin laluan tuan empunya blog nak sapu debu debunga cinta cikit.  Eh?. haha Perghhh berhabuk lama tak jenguk blog sendiri. -.-

Lamanya tak update, padahal ada je keinginan nak update blog tapi sebab kemalasan melanda. Hari ni baru menyempat nak update blog.

Sesungguhnya teramat lama seorang Nur Ain tidak menjejakkan kakinya di UTP.

Hello UTP! I'm back!

Lebih kurang 9 bulan duduk rumah, memang betul-betul seronok duaronok beronok-ronok la dekat rumah. Lama tak stay lama-lama dekat rumah sejak masuk belajar. Lepas tu mula la, datang UTP tak sampai seminggu jadi cengeng. Homesick katanya. Dak malu aih besar tong dram pun homesick bagai.

First of all, i'm happy to be here, in UTP, again. Long time no see my kesayangan merangkap sebagai housemates, patner workout, patner gila-gila dan sebagainya. Semua berubah ada makin kurus, makin cun, makin comel dan termasuk saya yang makin dot dot. haha

Hi Final Year!
Sebelum masing-masing mem'busy'kan diri dengan kelas, lab, assignment, project dan sebagainya, kami 'housemates' ambil keputusan to have a short gateway bersama housemates. So, to Pangkor we go! Nah belanja gambar ciked.